Naujienos ir renginiai

Renginiai ir skelbimai

2024. 11. 07 - 2024. 11. 29

Doktorantų verslumo mokymai

Gerbiami doktorantai,

Prisijunkite prie doktorantų verslumo kurso, kurį organizuoja RTO Lietuva (FTMC, LEI, LAMMC) kartu su Lietuvos inovacijų centru (LIC) ir Baltic Sandbox Ventures, balticsandbox.eu!  

Mokymai vyks tris dienas - lapkričio 7 d., 11 d. ir 29 d. nuo 9 iki 13 val. FTMC Saulėtekio al. 3 (Vilnius), A101 salėje.

Šis kursas siūlo unikalią galimybę doktorantams paversti savo mokslines žinias sėkmingų verslo projektų startu, remiantis investuotojų į deep-tech patikrinta verslo pradžios metodika. 

Programa yra skirta mokslo studijų institucijų doktorantams. Intensyvi trijų pusdienių programa suteiks konkrečius praktinius įrankius ir įžvalgas, kaip kūrybiškai sujungti mokslą ir verslumą.  

Kodėl verta dalyvauti?  

Verslumo mąstysena: Sužinosite, kaip savo mokslines žinias paversti verslu. Susipažinsite su tokiomis temomis kaip idėjų generavimas, rinkos potencialo analizė ir tendencijų prognozavimas.

Rizikos kapitalo įžvalgos: Su patyrusių investuotojų pagalba suprasite, kaip veikia rizikos kapitalas.

Praktinis pritaikymas: Plėtosite savo mokslines idėjas grupiniuose užsiėmimuose, kurių metu gausite ekspertų grįžtamąjį ryšį.

Už dalyvavimą kursuose bus skiriamas 1 ECTS kreditas, patvirtintas FTMC sertifikatu!

Turite klausimų? Kreipkitės: linas@rtolithuania.com 

Susiję:
STILL3473-4cdb43e214980065300eb97eff5692b8.jpg
2023. 05. 26 - Plonesnis už plauką, galingas kaip lazeris: apie naują FTMC fizikų išradimą Apie tai, ką lietuviai įrodė pirmieji pasaulyje, pasakoja dokt. Vladislovas Čižas.