• Nekoreguojami

Nekoreguojami

2024. 06. 20 -

Elektromagnetinio modeliavimo sprendimai gyvybės mokslų, sveikatos priežiūros ir medicinos technologijų pramonei

Birželio 27 d. Gamybos inovacijų slėnyje, Nalšios g. 11 (Vilnius), kviečiame į renginį Elektromagnetinio modeliavimo sprendimai gyvybės mokslų, sveikatos priežiūros ir medicinos technologijų pramonei

Susirinkusius pasveikins Gamybos inovacijų slėnio direktorius Gintaras Vilda. Renginio įžangoje Northway Biotech marketingo ir verslo vystymo vadovas Virgilijus Kupinas pristatys didžiausio Europoje biotechnologijų centro Bio City statybų projektą ir papasakos apie Nortway Biotech veiklą, o asociacijos LithuaniaBIO vykdantysis direktorius Donatas Staniulis nušvies Lietuvos gyvybės mokslų ir biotechnologijų ekosistemą.

Dr. Arūnas Urbšys, UAB „IN RE“ projektų vystymo direktorius pristatys įmonės veiklą Gamybos inovacijų slėnyje ir ten kartu su korporacija Dassault Systèmes įkurtą virtualiųjų dvynių laboratoriją „3DEXPERIENCE Works EXCELLECE CENTRE“, apžvelgs Europos technologijų platformoje ManuFUTURE įsteigtos sub-platformos Biointelligent Manufacturing idėją.

Pagrindinis renginio pranešėjas, svečias iš pasaulinės korporacijos Dassault Systèmes, vyresnysis EMAG techninis vadovas Dr. Hassan Chreim,  turintis daugiau nei 15 metų patirtį elektromagnetinių skaičiavimų srityje, išsamiai papasakos apie SIMULIA CST Studio Suite elektromagnetinio modeliavimo sprendimą ir jo taikymus gyvybės mokslų ir medicinos technikos srityse nuo išmaniųjų dėvimų prietaisų, skirtų išmaniajai sveikatos stebėsenai, modeliavimo iki kūnų vaizdų gavimo bei gydymo prietaisų projektavimo.

Tai unikali gyvybės mokslų, biotechnologijų ir gamybos inžinerijos sprendimų sinergija, kuri gali būti įdomi ir naudinga mokslininkams, tyrėjams bei įmonėms, gaminančioms, integruojančioms ar susiduriančioms su elektromagnetinę spinduliuotę skleidžiančia įranga – bevielio ryšio, lazerių, elektros variklių ir kita – kur yra svarbu modeliuoti ir įvertinti bangų poveikį žmogaus organizmui, atlikti produktų sertifikavimą žmonių saugai užtikrinti.

Renginys yra nemokamas, tačiau dėl riboto vietų skaičiaus prašome norinčius registruotis iš anksto!

Dienotvarkę, aprašymą ir registraciją rasite čia.

Foto_tituliniam-ade515091995e9950cfb7fa2170c4068.png
2024. 06. 06 - Mokslo darbuotojų konkursas VIEŠAS KONKURSAS MOKSLO DARBUOTOJŲ PAREIGOMS UŽIMTI
Untitled design (36)-f81f1c84f0880273d592543eb7b3ddbe.jpg
2024. 04. 15 - Ar pavyks nugalėti trečiąkart iš eilės? Registruokitės į doktorantų konkursą „Tyrėjų Grand Prix“ Esate įsitikinę, kad mokslą galima pristatyti populiariai ir suprantamai? Šis konkursas kaip tik Jums!